EUROLEAGUE

Επίσημο: Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι προπονητής του Αϊόνα την επόμενη σεζόν

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο ήρθε σε συμφωνία με το Αϊόνα, όπως ανακοίνωσε ο Αθλητικός Διευθυντής του Κολεγίου. Οι πρώτες δηλώσεις του 67χρονου τεχνικού για το θέμα.

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα του CBS Sports για το μήνυμα του Ρικ Πιτίνο προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, επισημοποιήθηκε η συμφωνία του 67χρονου τεχνικού με το Αϊόνα. Ο Αθλητικός Διευθυντής του κολεγίου, Ματ Γκλοβάσκι, ανακοίνωσε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αρχής γενομένης από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολούθησε η πρώτη δήλωση του Ρικ Πιτίνο, ο οποίος εξήγησε πως " είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μπάσκετ στο Μανχάταν. Τώρα είμαι έτοιμος να τελειώσω αυτό το ταξίδι στο Nιου Ροσέλ. Θαύμασα την σπουδαία δουλειά που έκανε ο Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να τη διατηρήσω σε υψηλό επίπεδο και να την ανεβάσω ακόμη περισσότερο. Μου έλειψε το κολεγιακό μπάσκετ, όσο ήμουν στην Ελλάδα. Είμαι πίσω στο σπίτι μου, εκεί απ' όπου όλα ξεκίνησαν. Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο".

Ο Ρικ Πιτίνο θα αποχωρήσει, λοιπόν, το καλοκαίρι από τον πάγκο του τριφυλλιού, παρά το γεγονός πως τον Νοέμβριο (όταν συμφώνησε για να ξεκινήσει η δεύτερη θητεία του στην ομάδα) είχε υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο, όπερ και σημαίνει μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Θα κλείσει τη φετινή σεζόν ως ο head coach του τριφυλλιού κι εν συνεχεία θα επιστρέψει -για μόνιμη εγκατάσταση- στις ΗΠΑ, προκειμένου να πιάσει δουλειά στο Αϊόνα.

Photo Credits: Eurokinissi





TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ