EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Αποσύρεται από Γκρεγκ Γουίτινγκτον

San Antonio Spurs forward Deshaun Thomas looks for an opening past Miami Heat forward Greg Whittington (22) during the second half of a preseason NBA basketball game, Monday, Oct. 12, 2015, in Miami. The Heat defeated the Spurs 97-94. (AP Photo/Wilfredo Lee)
San Antonio Spurs forward Deshaun Thomas looks for an opening past Miami Heat forward Greg Whittington (22) during the second half of a preseason NBA basketball game, Monday, Oct. 12, 2015, in Miami. The Heat defeated the Spurs 97-94. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Αρνητικά ολοκληρώνεται το θέμα της απόκτησης του Γρεγκ Γουίτινγκτον από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ καθώς παρουσιάστηκαν εμπόδια τις τελευταίες ημέρες και οι πράσινοι αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα στραφουν σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον ήταν στην κορυφή της λίστας του Γιώργου Βόβορα και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα για να τον αποκτήσει, βρίσκοντας σημείο επαφής με τον Αμερικανό φόργουορντ.

Οι διαπραγματεύσεις έδειχναν να είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο η καθυστέρηση και τα εμπόδια που παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες οδηγούν σε αρνητικό αποτέλεσμα το θέμα της απόκτησής του. Η αλήθεια είναι πως από την πλευρά των πράσινων δεν θέλουν να μετατρέψουν σε σήριαλ τη συγκεκριμένη υπόθεση και να χάσουν πολύτιμο χρόνο στον υπόλοιπο σχεδιασμό, παρότι επιθυμούν να προσθέσουν τον Γουίτινγκτον στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε εντός της διορίας που είχαν δώσει οι πράσινοι, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να αποσύρει το ενδιαφέρον του. Η ενόχληση των ανθρώπων του τριφυλλιού πάντως, έχει να κάνει με τον εκπρόσωπο του Γουίτινγκτον και όχι με τον πρώην παίκτη της Γαλατά. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι το Σαββατοκύριακο που να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον, τότε ο Βόβορας θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.


TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ