EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός - EuroLeague: Οι ομάδες άναψαν "κόκκινο" στην αποχώρηση

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Παναθηναϊκός εξέφρασε για ακόμα μία φορά την πρόθεση του να φύγει από τη EuroLeague στη γενική συνέλευση των ομάδων-μετόχων αλλά οι διοργανωτές τόνισαν πως υπάρχει η ρήτρα, κάτι το οποίο θα κρατήσει τους "πράσινους" στη διοργάνωση.

Στη γενική συνέλευση των ομάδων-μετόχων που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τις θέσεις του και τις αντιρρήσεις του με τον τρόπο λειτουργίας της EuroLeague, εκφράζοντας για πολλοστή φορά την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη διοργάνωση. Οι “πράσινοι” τόνισαν ότι θέλουν να πουλήσουν τις μετοχές τους σε άλλη ομάδα η οποία θα πάρει τη θέση τους στη διοργάνωση.

Οι υπόλοιποι δέκα μέτοχοι άκουσαν τις απόψεις των ανθρώπων του “τριφυλλιού”, αλλά οι διοργανωτές έβαλαν... φρένο σε αυτές τις σκέψεις καθώς επανέλαβαν ότι υπάρχει η ρήτρα που πρέπει να καλυφθεί, συν τις απώλειες που θα έχουν οι ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό θα ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός δεν θα αποχωρήσει αφού δεν προτίθεται να δαπανήσει αυτό το ποσό, ώστε να εξαγοράσει την... ελευθερία του από τη διοργάνωση. Για τον λόγο αυτό οι “πράσινοι” αισθάνονται αιχμάλωτοι με δεδομένο ότι ήθελαν να αποχωρήσουν ξεπερνώντας τα συγκεκριμένα οικονομικά εμπόδια.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΖΡΑΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Σιμόν Μιζράχι μίλησε σε έντονο ύφος στους ανθρώπους της πράσινης ΚΑΕ αλλά όχι για το θέμα της αποχώρησης του “τριφυλλιού” από τη EuroLeague. Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι αναφέρθηκε στην πρόθεση που εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου να πουλήσει τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντί του ποσού των 25 εκ. ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Μιζράχι είπε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει ότι πουλάει τις μετοχές για αυτό το ποσό υποτιμώντας μία εταιρεία που κοστίζει πολύ περισσότερο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ