EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Γιαπλές, Χαραλαμπίδης και Σιούτης oι συνεργάτες του Βόβορα

Παναθηναϊκός: Γιαπλές, Χαραλαμπίδης και Σιούτης oι συνεργάτες του Βόβορα
EUROKINISSI

Οι Θανάσης Γιαπλές, Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιάννης Σιούτης και Μιχάλης Ραχώβιτσας θα είναι άμεσοι συνεργάτες του Γιώργου Βόβορα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ενόψει της νέας σεζόν.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου από τη διοικητική ομάδα του Παναθηναϊκού για τον τρόπο λειτουργίας των πράσινων τη νέα σεζόν αλλά και όσα θα πει ο Γιώργος Βόβορας για το σχεδιασμό του τριφυλλιού.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξετάζει τις περιπτώσεις παικτών που θα απασχολήσουν τους πράσινους το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, έγιναν γνωστοί και οι άμεσοι συνεργάτες του. Οι Θανάσης Γιαπλές (τη σεζόν που πέρασε εργάστηκε στη Μπαχτσεσεχίρ ενώ πέρσι ήταν στον Ήφαιστο Λήμνου), Κώστας Χαραλαμπίδης (ήταν στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ και για ένα διάστημα πρώτος προπονητής του "δικεφάλου", ο Γιάννης Σιούτης και ο Μιχάλης Ραχωβίτσας που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στους πράσινους θα συνεχίσει ο Γιώργος Καλαϊτζής από άλλο πόστο και ο Νίκος Παππάς ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό είναι στο τμήμα σκάουτινγκ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ