EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Η AS θεωρεί δεδομένη την αποδέσμευση του Λαπροβίτολα από τη Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Η AS θεωρεί δεδομένη την αποδέσμευση του Λαπροβίτολα από τη Ρεάλ
FIBA

Αισιόδοξα μηνύματα φτάνουν από τη Μαδρίτη στην Αθήνα, καθώς η AS υποστηρίζει πως είναι δεδομένη η αποχώρηση του Νίκολας Λαπροβίτολα (με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία) από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η επιθυμία του Φακούντο Καμπάσο να αποχωρήσει από την Ευρώπη για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, απέναντι στους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, είναι δεδομένη. Δεν είναι όμως και τόσο απλή η διαδικασία της μετακόμισής του από τη Μαδρίτη στις ΗΠΑ, καθώς το buyout του είναι τεράστιο. Το Sport24.gr σας ανέλυσε πως ο Αργεντινός γκαρντ έχει σχεδιάσει το μέλλον του , η AS εξηγεί σήμερα (1/8) ότι υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή και τονίζει πως ο Νίκολας Λαπροβίτολα θα αποδεσμευθεί για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

" Αν και υπάρχουν αμφιβολίες για την περίπτωση του Καμπάσο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τον Λαπροβίτολα που θα αφήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα γίνει free agent. Θα μπορεί έτσι να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του όπως ο Παναθηναϊκός, που έχει ποντάρει πολλά για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη. Ο Λαπροβίτολα θα έχει εκεί την ευκαιρία που δεν βρήκε υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο, στο σύστημα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα περιβάλλον που μπορεί να προσαρμόστει τα χαρακτηριστικά του έχοντς τη μπάλα στα δικά του χέρια" αναφέρει ο δημοσιογράφος Ρικάρντο Γκονθάλεθ.

Το Sport24.gr σας αποκάλυψε στις 12 Ιουλίου την προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Νίκολας Λαπροβίτολα . Οι πράσινοι έχουν "παγώσει" την υπόθεση, περιμένουν τις εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν ασχολούνται με άλλον πόιντ γκαρντ μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αργεντινού.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ