EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Η EuroLeague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία κατά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν οι "πράσινοι" κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Τι αναφέρεται για κόσμο και Γιαννακόπουλο.

Κροτίδες, καπνογόνα, υβριστικά συνθήματα, υπεράριθμοι οπαδοί αλλά και επεισόδια μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου με εκπρόσωπο της EuroLeague (Θάλεια Μήτση) και με τον επικεφαλής των διαιτητών οδήγησαν τη EuroLeague να ανοίξει πειθαρχική διαδικασία κατά του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις που έστειλε η διοργανώτρια αρχή στον ανεξάρτητο δικαστή, υπήρχαν ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να μπουν περισσότεροι φίλαθλοι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ αναφέρονται κροτίδες, καπνογόνα και υβριστικά συνθήματα από την εξέδρα.

Παράλληλα, στην πειθαρχική διαδικασία της EuroLeague γίνεται λόγος για δύο επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με εκπρόσωπο της Euroleague (Θάλεια Μήτση) και με τον επικεφαλής της τριάδας των ρέφερι.

To Sport24.gr επικοινώνησε με την υπεύθυνη ασφαλείας, Θάλεια Μήτση, η οποία δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, ωστόσο μάς παρέπεμψε στα αρμόδια όργανα της EuroLeague.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, σε ερώτηση που του έγινε για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι, ανέφερε: " Αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Καταρχάς η EuroLeague έχει παίξει κι αυτή ένα ρόλο σε αυτό, βάζοντας κανονισμούς τους οποίους όλοι σεβόμαστε και αποδεχόμαστε. Από εκεί και πέρα, το Παναθηναϊκό πνεύμα το οποίο ουδέποτε ήταν άναρχο, ουδέποτε ήθελε επεισόδια, πάντα το ΟΑΚΑ νομίζω είχε καλή αντιμετώπιση των αγώνων, των φιλάθλων, των φιλοξενούμενων. Πάντα υπήρχαν οι εξαιρέσεις αλλά νομίζω πως το ΟΑΚΑ διαφέρει από άλλα γήπεδα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ