EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Κοντά στην επιστροφή ο Ζακ Όγκαστ

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάλυψε τις τελευταίες ημέρες τη (μεγάλη) διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό με τον Ζακ Όγκαστ, με τις δύο πλευρές να είναι πλέον κοντά σε συμφωνία.

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται -μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών- ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ζακ Όγκαστ. Οι πράσινοι είχαν στραφεί στον 27χρονο σέντερ την προηγούμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι δεν έβρισκαν στην αγορά έναν ξένο που να πληροί τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί, αρχικά όμως παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

Τις τελευταίες ημέρες, αμφότερες οι πλευρές παρουσιάστηκαν πολύ διαλλακτικές στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, με αποτέλεσμα να βρεθεί σημείο επαφής. Είναι ξεκάθαρο πως ο Γιώργος Βόβορας θέλει να επαναφέρει τον ομογενή ψηλό στο ΟΑΚΑ για να του δώσει σαφώς πιο ενεργό ρόλο από αυτόν που είχε στην πρώτη θητεία του (2017/18), κι απ' ότι φαίνεται η συμφωνία δεν θα αργήσει να προκύψει.

Ο Ζακ Όγκαστ έχει μεν τις ίδιες αδυναμίες με το παρελθόν (άμυνα και ελεύθερες βολές), πλην όμως είναι πολύ πιο έμπειρος και "ψημένος" στο υψηλό επίπεδο σε σχέση με όσα παρουσίασε τον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προ τριετίας. Φέτος είχε 13.4 πόντους και 7.1 ριμπάουντ ανά 25'20'' συμμετοχής στο EuroCup, με μελανό στατιστικό σημείο το ποσοστό στις βολές (50%) και τα λάθη (2.1).

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά κι ο παίκτης υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει προταθεί από το τριφύλλι, η front line θα έχει διαμορφωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, έχοντας έντονο ελληνικό στοιχείο. Αυτό που θα απομένει είναι η απόκτηση ενός ακόμη σέντερ, από την αγορά των ξένων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ