EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται το "διαζύγιο" με Παπαδόπουλο που υπογράφει στη Ζενίτ

ΕΣΑΚΕ / ΔΣ 
.  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΣΑΚΕ / ΔΣ . (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό OΠΑΠ, ο Μάνος Παπαδόπουλος όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στους "πράσινους" παρά τις προσπάθειες που έγιναν για την ανατροπή των δεδομένων και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί από τη Ζενίτ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο πράσινο στρατόπεδο αφού μέσα στις επόμενες ώρες πιθανότατα θα πάρει επίσημη μορφή ο κύκλος των αποχωρήσεων. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θεωρείται παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ενώ τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Μάνος Παπαδόπουλος αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, κάτι το οποίο τη δεδομένη στιγμή μοιάζει δύσκολο.

Ο πολύπειρος παράγοντας έχει στα χέρια του την πρόταση της Ζενίτ την οποία φαίνεται να αποδέχεται και τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο από τον Παναθηναϊκό όαο από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης όπου θα αναλάβει τον ρόλο του GM. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν και αν δε σημειωθεί κάποια ανατροπή των δεδομένων (κάτι που μοιάζει πολύ δυσκολο) κάπως έτσι θα μπει ο επίλογος στην παρουσία που είχε στον Παναθηναϊκό για 30 και πλέον, συνεχόμενα χρόνια έχοντας ζήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του "τριφυλλιού".

Από κει και πέρα, στις τάξεις των "πράσινων" αναλύουν την επόμενη μέρα αφού τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Όποιο όνομα έχει ακουστεί τις τελευταίες ώρες, ώστε να αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο δεν έχει βάση, κάτι το οποίο σημαίνει πως ούτε και ο Παναγιώτης Μπόμης ο οποίος είναι εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στην ΚΑΕ, σε αντίθεση με όσα κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ