ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Παπαπέτρου
EUROKINISSI

O Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκε στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ και ο Ματ Λοτζέσκι αναμένεται την Τετάρτη (12/12) να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Στεφάν Λάσμε δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (11/12).

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του τη νίκη επί του Περιστερίου, καθώς άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Νταρουσάφακα (14/12, 21.30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Τσάβι Πασκουάλ μάλιστα την Τρίτη (11/12) είδε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού που δεν του είχαν επιτρέψει να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Χίμκι, την Φενέρμπαχτσε και το Περιστέρι.

Αντιθέτως, εκτός της προπόνησης του Παναθηναϊκού έμειναν οι Στεφάν Λάσμε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Γκαμπονέζος σέντερ υποβλήθηκε σε θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Το πρόγραμμα θεραπείας του συνέχισε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για να ξεπεράσει τον μυικό σπασμό στη μέση, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι (γαστρεντερίτιδα) αναμένεται να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη (12/12).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ