ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Πονάει ο Παπαπέτρου, εγκατέλειψε ο Λοτζέσκι

Παναθηναϊκός: Πονάει ο Παπαπέτρου, εγκατέλειψε ο Λοτζέσκι

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού, ενώ από την προπόνηση του Παναθηναϊκού αποχώρησε ο Ματ Λοτζέσκι. Κανονικά οι Στεφάν Λάσμε και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Με δύο επιστροφές, αλλά και δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Νταρουσάφακα (14/12, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Στεφάν Λάσμε άφησαν πίσω τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν στη μέση και στο γόνατο αντίστοιχα και ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας τους. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι.

Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ την Τρίτη (11/12) επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά μία ημέρα μετά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο καρπό του δεξιού χεριού. Ο Ματ Λοτζέσκι από την πλευρά του, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε γαστρεντερίτιδα, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας του.

Η κατάσταση και των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (13/12), όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με την τουρκική ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ