ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στο πλάνο η αντίδραση, όχι η ενίσχυση

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλή κι ο Τσάβι Πασκουάλ ψάχνει εκ των έσω τη λύση.

Οι τρεις διαδοχικές ήττες στη EuroLeague (από τη Αναντολού Εφές εκτός, Χίμκι εκτός, Φενέρμπαχτσε εντός), αλλά κυρίως η κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» στο παρκέ, έχουν φέρει προβληματισμό και στον Παναθηναϊκό αναζητούν αντίδραση ξεκινώντας από το ματς της Παρασκευής (14/12) με την αδύναμη Νταρουσάφακα.

Στην ομάδα του «τριφυλλιού» πρέπει ν' αλλάξουν πράγματα, ώστε να μη χάσουν πολύτιμο έδαφος στις αναμετρήσεις που ακολουθούν, αλλά θα πορευτούν ως έχουν μέχρι νεοτέρας, παρότι υπάρχουν παίκτες που μέχρι τώρα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνους.

Στόχος του Πασκουάλ τη δεδομένη στιγμή δεν είναι κάποια προσθαφαίρεση στο ρόστερ, αλλά πώς θα δει τους παίκτες του ν' αντιδρούν, για να διαλύσουν το άσχημο κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα.

Αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι πώς ο Καταλανός τεχνικός θα εμπιστευτεί τους πιο έτοιμους και στην πορεία θα περιμένει βελτίωση και από τους υπόλοιπους. Από τ’ αποτελέσματα θα κριθούν οι οποιεσδήποτε κινήσεις, αλλά και αν οι «πράσινοι» θα παραμείνουν ως έχουν ή αν θα εξετάσουν μια ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ