ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Έτσι θα χτυπήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης"

Πασκουάλ: "Έτσι θα χτυπήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Μαδρίτη για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεάλ (19/12, 22:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague κι ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στη δυσκολία της αποστολής της ομάδας του.

Για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, o Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία (19/12, 22:00), με τον προπονητή των πρασίνων, Τσάβι Πασκουάλ, να σχολιάζει την αγωνιστική εικόνα της "βασίλισσας".

Η άποψή του για το ρόστερ και την αγωνιστική ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έως ένα βαθμό γνωστή: "Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κέρδισε το τρόπαιο. Επίσης παίζουν πολύ καλά και μετά την ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να κερδίσουμε στη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Είναι μία ομάδα, που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες".

Έπειτα, τόνισε τις παγίδες που ίσως ανακύψουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και τη συγκέντρωση που πρέπει να εμφανίσουν οι παίκτες του σε άμυνα και επίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: "Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας".

Από την πλευρά του, ο Κιθ Λάνγκφορντ επανέλαβε ουσιαστικά τις παρατηρήσεις του Τσάβι Πασκουάλ, αναγνωρίζοντας όμως ότι η αισιοδοξία έχει επανέλθει στο πράσινο στρατόπεδο. " Ζούμε για το αυριανό παιχνίδι. Θα είναι μία καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Πρόσφατα επιστρέψαμε μετά από κάποιες ήττες, αλλά έχουμε κάνει μερικές καλές προπονήσεις και βλέπω την αυτοπεποίθηση στα άλλα παιδιά. Αύριο θα μάθουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε ακριβώς και ποια η θέση μας στη βαθμολογία της Euroleague".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ