EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές, το αφήνω στον Ολυμπιακό"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και άφησε υπονοούμενο για τον Ολυμπιακό, πριν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού για το ματς της Παρασκευής.

Πολύς λόγος έγινε για τη διαιτησία στο πρώτο ματς της σειράς Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός. Τα παράπονα των πρασίνων ήταν έντονα για τα κριτήρια με τα οποία σφύριξαν οι Ρίζικ, Ράντοβιτς, Ντιφαλά, έγινε μάλιστα και σχετική διαμαρτυρία στη EuroLeague το πρωί της Πέμπτης (18/4). Ο Ρικ Πιτίνο, ωστόσο, απέφυγε να την σχολιάσει στις δηλώσεις πριν από την προπόνηση της ομάδας του, λέγοντας πως " αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

" Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι τα playoffs. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, ένα ματς που μπορούμε να κερδίσουμε. Όταν χάνεις αγώνες σαν τον χθεσινό, απογοητεύεσαι αλλά πρέπει να συνεχίσεις. Κάποιες φορές σκέφτεσαι υπερβολικά, τώρα όμως είμαστε στα playoffs και το δεύτερο ματς είναι πάντα δυσκολότερο. Ξέρουν ότι η σειρά θα πάει στην Ελλάδα και εμείς καταλαβαίνουμε ότι έχουν το προβάδισμα σε μια σειρά αγώνων. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο.

Οι παίκτες και ο κόσμος είναι ενθουσιασμένοι, μου αρέσει πολύ το σύστημα διεξαγωγής και το Final Four. Υπάρχει βέβαια μια αναστάτωση καθώς λέγεται ότι το Final Four του 2020 θα πάει στην Αθήνα ή τη Λυών. Η Λυών όμως δεν έχει ομάδα στη διοοργάνωση!

Δεν μιλάω για τους διαιτητές δημόσια. Είπα στους παίκτες μου ότι τους έγινε φάουλ και αντί να γυρίσουν στην άμυνα, διαμαρτύρονταν στους διαιτητές. Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις τους. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία στους διαιτητές. Αφήνω να το κάνει ο Ολυμπιακός αυτό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ