EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Ο Γκιστ θα παίξει"

EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε ότι ο Τζέιμς Γκιστ θα παίξει κανονικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (8/2, 19.45).

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague με τον Τζέιμς Γκιστ στη σύνθεσή του.

Ο Ρικ Πιτίνο ερωτηθείς σχετικά πριν την αναχώρηση των "πράσινων" για την Πόλη είπε ότι θα αγωνιστεί κανονικά ο Γκιστ ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ αναμένεται να επιστρέψει σε μία εβδομάδα στις προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού.

"Η Φενέρμπαχτσε έχει έναν Έλληνα γκαρντ (σ.σ. Σλούκα), που είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην EuroLeague. Είναι ομάδα με εμπειρία και γι αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης. Για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη θα πρέπει σε όλους τους τομείς να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κάνει την τακτική μας και πρέπει να την ακολουθήσουμε σε άμυνα και επίθεση".

Αναφορικά με την απουσία του του Γιαν Βέσελι είπε: "Το χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων είναι πως στηρίζονται σε πολλούς παίκτες και όχι σε έναν που μπορεί να λείψει από το παιχνίδι. Είναι ομάδα ταλαντούχα που μπορεί να καλύψει τα κενά. Εάν από τον Παναθηναϊκό έλειπε ο Καλάθης θα ήταν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η απώλεια του Βέσελι δεν αλλάζει τακτικά την ομάδα του, γιατί έχει πολλές λύσεις και μπορεί να καλύψει τα κενά, δεν αποτελεί σημαντικό πρόβλημα γι' αυτούς".

Ερωτηθείς για τον Τζέιμς Γκιστ πρόσθεσε: "Ο Γκιστ θα παίξει. Ο Λάνγκφορντ απέχει μία εβδομάδα από την επιστροφή του στις προπονήσεις. Δουλεύουμε πολύ με τον Αντετοκούνμπο στο σουτ και είμαι σίγουρος πως θα τον βελτιώσουμε. Δουλεύει σκληρά και θα πάρει καιρό για το σουτ. Ξέρω όμως ότι μπορώ να τον κάνω καλύτερο σουτέρ και να τον βελτιώσω".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ