EUROLEAGUE

Στασιμότητα με Λαπροβίτολα, ξαναβγαίνει στην αγορά ο Παναθηναϊκός

Facundo Campazzo of Argentina, left, hugs teammate Nicolas Laprovittola during the silver-medal ceremony after their loss to Spain in their first-place match in the FIBA Basketball World Cup at the Cadillac Arena in Beijing, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Facundo Campazzo of Argentina, left, hugs teammate Nicolas Laprovittola during the silver-medal ceremony after their loss to Spain in their first-place match in the FIBA Basketball World Cup at the Cadillac Arena in Beijing, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Δεν "τσουλάει" το θέμα Λαπροβίτολα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον κρατά δεμένο, τον Παναθηναϊκό να ξαναβγαίνει στην αγορά και να "ξεπαγώνει" περιπτώσεις οργανωτών με τις οποίες είχε σταματήσει να ασχολείται το τελευταίο διάστημα.

Δεδομένο είναι πως ο Νικολάς Λαπροβίτολα ήταν ο πρώτος στόχος του Γιώργου Βόβορα για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στον Παναθηναϊκό της σεζόν 2020/21. Από τη στιγμή, όμως, που η υπόθεση της αποδέσμευσης του Αργεντινού παρουσιάζει στασιμότητα, οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να... ξεπαγώσουν περιπτώσεις με τις οποίες σταμάτησαν να ασχολούνται το τελευταίο διάστημα. Πρόδηλο είναι πως ο χρόνος αρχίζει να πιέζει, ακόμη όχι ασφυκτικά, ωστόσο οι μερες περνούν κι ο Πρωταθλητής Ελλάδας έχει ακόμη ανοιχτή τη θέση του βασικού του οργανωτή, του παίκτη που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Νικ Καλάθη.

Η συμφωνία Παναθηναϊκού - Λαπροβίτολα επιτεύχθηκε στα μέσα Ιουλίου , έκτοτε όμως προέκυψαν αρκετά ζητήματα με πρώτο και σημαντικότερο την απόφαση του Φακούντο Καμπάσο να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ . Η επιθυμία του Αργεντινού ανάγκασε τους Ισπανούς να κρατήσουν δέσμιο τον "Λάπρο", που δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι μιας και έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021.

Πλέον ο Βόβορας αναγκάζεται να "σαρώσει" ξανά την αγορά, η οποία έχει "στεγνώσει" από ταλέντο. Παίκτες του επιπέδου του Καλάθη εννοείται πως δεν υπάρχουν, αλλά ακόμη κι αν υπήρχαν δεν θα μπορούσε να τους προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν ούτε λύσεις σαν αυτή του Λαπροβίτολα κι εκεί η κατάσταση αρχίζει να γίνεται περίπλοκη. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και πλέον θα αρχίσουν να ασχολούνται περισσότερο με αυτές ώστε να βρεθεί το εναλλακτικό πλάνο, ένας οργανωτής που θα μπορεί να σηκώσει το βάρος των ευθυνών στους πράσινους.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ