EUROLEAGUE

Το χειρότερο ματς στην καριέρα του Νικ Καλάθη

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη χειρότερη επίδοση της καριέρας του στη EuroLeague στο κομμάτι του σκοραρίσματος και της εκτέλεσης έγραψε το βράδυ της Παρασκευής στη Μαδρίτη ο Νικ Καλάθης.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/4) ήταν εφιαλτικό για τον Νικ Καλάθη . Ο υποψήφιος MVP της κανονικής περιόδου της EuroLeage 2018/19 προερχόταν από μια... αμφιλεγόμενη εμφάνιση στο πρώτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία είχε μεν 17 πόντους, αλλά από 6/19 σουτ. Κάποια από αυτά αποδείχθηκαν βιαστικά και στέρησαν από τον Παναθηναϊκό το μπρέικ της έδρας και το προβάδισμα. Θα περίμενε κανείς ότι ο 30χρονος πλέον πόιντ γκαρντ θα είναι πιο αποτελεσματικός στο δεύτερο ματς, εκείνος όμως έκανε ακόμη χειρότερη εμφάνιση, την χειρότερη της καριέρας του στη EuroLeague!

Ο Καλάθης δεν είχε τελειώσει ποτέ αγώνα με χειρότερη επίδοση από τα 0/5 σουτ που είχε στις 9 Φεβρουαρίου του 2017 απέναντι στη Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ. Το βράδυ της Παρασκευής διέλυσε όλα τα κοντέρ στο Wizink Center, καθώς ολοκλήρωσε το ματς με 0/9 δίποντα και 0/2 τρίποντα σε 26:04. Στο κομμάτι του σκοραρίσματος και της εκτέλεσης, δεν είχε ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο, δεν είχε πλησιάσει ποτέ σε διψηφιο αριθμό προσπαθειών χωρίς να βάλει καλάθι. Τα τέσσερα ριμπάουντ, οι επτά ασίστ και τα τέσσερα κλεψίματα τον βοήθησαν να μη γράψει αρνητικό ranking (είχε +1), ωστόσο αυτά τα 0/11 σουτ θα τριγυρίζουν για καιρό στο μυαλό του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ