EUROLEAGUE

Βόβορας: "Γυρίζουμε από τη Λιθουανία με πολλά κέρδη"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με σημαντικά κέρδη και πολλά συμπεράσματα γυρίζει ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα, όπως εξήγησε ο Γιώργος Βόβορας μετά από τη νίκη των πράσινων επί της Ρίτας.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν "λαμπερή" στο Βίλνιους, απέναντι στη Ρίτας των Τζάκσον - Γκάουντλακ, ωστόσο ο Γιώργος Βόβορας εξήγησε ότι το τρίτο ματς σε τέσσερις ημέρες ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση για την ομάδα του. Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε ότι οι πράσινοι γυρίζουν στην Ελλάδα με πολλά κέρδη, εν όψει του πρώτου σούπερ καπ το οποίο θέλει να κατακτήσει όπως φυσικά κάθε τίτλο στη χώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

" Ηταν το τρίτο φιλικό μέσα σε τέσσερις ημέρες. Θεωρώ ότι από κάθε παιχνίδι κερδίσαμε πολλά πράγματα. Σήμερα είχαμε βάλει κάποιους συγκεκριμένους στόχους, ιδιαίτερα στην άμυνα, καθώς είχαμε διακρίνει προβλήματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δουλέψαμε πολύ καλά σε αυτά τα κομμάτια που έχριζαν βελτίωσης. Σίγουρα, έχουμε πολύ δρόμο για να παρουσιαστεί η ομάδα στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Αυτά τα ματς μας βοηθούν ώστε να προχωρήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης και μας απομένουν ακόμη δύο φιλικά ματς πριν το Σούπερ Καπ. Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό για εμάς και θέλουμε να τον κατακτήσουμε".

Αυτά τα δύο ματς στα οποία αναφέρθηκε ο Βόβορας είναι με τον Ιωνικό την Παρασκευή 18/9 και με την ΑΕΚ το Σάββατο 19/9.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ