EUROLEAGUE

Βόβορας: "Οι παίκτες μου πάλεψαν και ήταν επιθετικοί"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βόβορας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στη φιλική νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στη Zalgirio Arena.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είδε τον Μάρκους Φόστερ και τον Νέμανια Νέντοβιτς να ηγούνται επιθετικά, τον Ιωάννη Παπαπέτρου να προσφέρει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, για να έρθει η φιλική νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου (110-102) στη Zalgirio Arena. Το τριφύλλι είχε ξανά εμφανή αμυντικά προβλήματα, διατήρησε όμως τον επιθετικό του ρυθμό σχεδόν στο σύνολο της αναμέτρησης, με τον Γιώργο Βόβοβρα να εξηγεί πως οι παίκτες του αποτύπωσαν στο παρκέ, όσα συζήτησαν το πρωί.

"Αλλάξαμε πολλά από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Στο πρωινό μας meeting δώσαμε έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς και κάναμε καλή δουλειά σε αυτά που είπαμε. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι τα λάθη μας. Αν θες να κερδίσεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί για 45 λεπτά πάλεψαν και ήταν επιθετικοί. Έτσι πρέπει να είμαστε πάντα. Και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βλέπουμε βελτίωση. Αυτή είναι η λύση. Ο μόνος δρόμος. Να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες" δήλωσε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός, πριν εξηγήσει αναφορικά με το τι άλλαξε σε σχέση με το φιλικό απέναντι στη Ζάλγκιρις:

"Στον χθεσινό αγώνα δεν είχαμε έξτρα πάσα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό μας πλήγωσε. Δεν γυρίσαμε την μπάλα. Σήμερα το αλλάξαμε. Αντιδράσαμε. Το διορθώσαμε και μας βοήθησε πολύ. Αυτό είναι κάτι που μας έδωσε τις 24 ασίστ. Μαζί με τα λάθη είναι οι πιο κρίσιμες κατηγορίες. Και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να το διορθώσουμε. Ευχαριστούμε πολύ την Ζαλγκίρις για το τουρνουά. Εξαιρετική διοργάνωση παρά τις δυσκολίες. Πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε δύο παιχνίδια επιπέδου EuroLeague".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ