EUROLEAGUE

Απέρριψε τους Rockets, μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζέφρι Τέιλορ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το συμβόλαιο που του έδιναν οι Houston Rockets δεν ήταν αρκετό για να τον ενθουσιάσει και ο Τζέφρι Τέιλορ αποφάσισε να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο.

Για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζέφρι Τέιλορ, καθώς σύμφωνα με το "Encestando" απέρριψε πρόταση των Houston Rockets που προφανώς δεν μπορούσαν να του δώσουν κάτι περισσότερο από το minimum που στη δική του περίπτωση (τρία χρόνια προϋπηρεσίας στο ΝΒΑ) έφτανε τα 1.567.007 δολάρια.

Ο 29χρονος Αμερικανοσουηδός forward είχε πέρυσι 5.9 πόντους με 47.2% στα δίποντα, 35.3% στα τρίποντα και 70% στις βολές, μαζί με 1.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και μόλις 4.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:33 συμμετοχής σε 34 αγώνες της EuroLeague 2017/18. Εχει παίξει ήδη τρεις σεζόν στη Μαδρίτη, ενώ πριν έρθει στην Ευρώπη ήταν για τρία χρόνια παίκτης των Charlotte Hornets.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ