EUROLEAGUE

Εντυπωσιάζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης U18 ο γιος του Ντούσαν Βούκτσεβιτς

Εντυπωσιάζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης U18 ο γιος του Ντούσαν Βούκτσεβιτς

Δύο σπουδαίες εμφανίσεις έκανε το Σάββατο (18/1) με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, που ξεχωρίζει στην εφηβική ομάδα του ισπανικού συλλόγου. Δείτε τον απολογισμό του.

Τη μέρα που ο Λευτέρης Μαντζούκας διέλυσε τα κοντέρ στο Adidas Next Generation Tournament που διεξάγεται στο Μόναχο, ένας άλλος γνώριμος στο ελληνικό μπάσκετ νεαρός έκανε θραύση με τη φανέλα της εφηβικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης που το πρωί συνέτριψε με 95-61 τη Λούντβιχσμπουργκ και το απόγευμα επικράτησε εξίσου εύκολα της Άλμπα Βερολίνου (97-78).

Ο λόγος για τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς, τον 17χρονο (έχει γενέθλια στις 11 Μαρτίου) ύψους 2μ.08 γιο του Ντούσαν Βούκτσεβιτς που μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Ισπανία. Απέναντι στη Λούντβιχσμπουργκ είχε 18 πόντους από 6/9 δίποντα και 6/9 βολές, τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ και έξι κερδισμένα φάουλ σε 19 λεπτά, ενώ απέναντι στην Άλμπα είχε 20 πόντους από 6/7 δίποντα, 8/9 βολές, πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα και πέντε κερδισμένα φάουλ σε 17 λεπτά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/1 στις 17:00) την ιταλική Στέλλα Ατσούρα στον τελικό του τουρνουά, στο Audi Dome στο οποίο αγωνίζεται η Μπάγερν Μονάχου, με φόντο την πρόκριση στο τελικό τουρνουά που θα γίνει τον Μάιο στην Κολωνία.

Photo credits: EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ