EUROLEAGUE

Επίσημο: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Πρέπελιτς

Slovenia's Klemen Prepelic celebrates at the end of their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match against Spain in Istanbul, Thursday, Sept. 14, 2017. Slovenia won 92-72. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Slovenia's Klemen Prepelic celebrates at the end of their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match against Spain in Istanbul, Thursday, Sept. 14, 2017. Slovenia won 92-72. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μία κίνηση που είχε προαναγγελθεί εδώ και αρκετούς μήνες, πήρε επίσημη μορφή. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κλέμεν Πρέπελιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το σίριαλ με τον Κλέμεν Πρέπελιτς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/7), από την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτησή του για την επόμενη διετία. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ενημέρωσαν για την εξασφάλιση της υπογραφής του 26χρονου γκαρντ, ο οποίος έκανε σπουδαία σεζόν στη Γαλλία τη φετινή σεζόν.

Ο εκ των κορυφαίων σκόρερ της LNB, είχε 15.4 πόντους (με 31.9% στα τρίποντα), 2.8 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο. Θυμίζουμε ότι αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Σλοβενίας που κατέκτησε το EuroBasket πριν από μερικούς μήνες, αποτελώντας το alter ego των Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς στην περιφέρεια της ομάδας του Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ