EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Άντονι Ράντολφ μπήκε στην... ουρά των υποψηφίων

EuroLeague: Ο Άντονι Ράντολφ μπήκε στην... ουρά των υποψηφίων
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Άντονι Ράντολφ πήρε και αυτός τη θέση του μεταξύ των υποψηφίων της EuroLeague για την ομάδα της δεκαετίας.

Ακόμη ένας παίκτης τοποθετήθηκε από τη EuroLeague στη μακροσκελή λίστα των παικτών που είναι υποψήφιοι για την ομάδα της δεκαετίας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Άντονι Ράντολφ πήρε τη θέση του στην... ουρά των καταξιωμένων παικτών, έχοντας και αυτός να επιδείξει ατομικά και ομαδικά κατορθώματα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας, η οποία αρχικά τον βρήκε στη Λοκομοτίβ

Στη ρωσική ομάδα αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16, με την οποία έφτασε στο Final Four εκείνης της σεζόν, αφήνοντας έξω την Μπαρτσελόνα, με τον ιδιο να πετυχαίνει 28 πόντους στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των playoffs.

Στον ημιτελικό, όπου η Λοκομοτίβ αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ, ο Ράντολφ έκανε ρεκόρ στην κατηγορία τωφν επιθετικών ριμπάουντ, με οκτώ δικά του, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν εκείνη έχοντας 14,5 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνιδι για να συμπεριληφθεί στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν.

Εν συνεχεία, πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδριτης με την οποία συμμετείχε και στα τέσσερα Final Four των Μαδριλένων, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του τροπαίου το 2018.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ