EUROLEAGUE

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας και ο Ρούντι Φερνάντεθ

EuroLeague: Υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας και ο Ρούντι Φερνάντεθ
EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι και αυτός υποψήφιος για την ομάδα της 10ετίας στην διοργάνωση, την οποία έχει σημαδέψει τα τελευταία χρόνια.

Ο Ρούντι Φερναντεθ έχει πιστούς θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς. Αυτό που παραδέχονται όλοι ωστόσο είναι πως πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, ο οποίος με τον τρόπο του έχει σημαδέψει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τόσο με την φανέλα της Ρεάλ όσο και της εθνικής Ισπανίας.

Το βιογραφικό του Φερνάντεθ είναι πλούσιο και είναι αυτό που έπαιξε ρόλο προκειμένου η EuroLeague να ανακοινώσει ότι ο Ισπανος γκαρντ/φόργουορντ είναι και αυτός υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα της 10ετίας της διοργάνωσης, παίρνοντας την σκυτάλη από τους Βίκτορ Χριάπα, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα και Ντέβιν Σμιθ που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Φερνάντεθ αγωνίζεται στην Ρεάλ από το 2011, όταν και επέστρεψε στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. Σε αυτό το διάστημα είδε τους τραυματισμούς να του στερούν μεγάλο μέρος των αθλητικών του προσόντων, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

Στην καριέρα του στην EuroLeague o Ρούντι έχει 10.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο, ενώ έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να κατακτήσει δύο τίτλους της EuroLeague (2015, 2018) και να συμπεριληφθεί δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα (2013, 2014) και άλλη μία στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα (2015).

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ