ΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης: Αποβλήθηκε ο Γιουλ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Γιουλ στο 29:22 της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Φενέρμπαχτσε αποβλήθηκε, καθώς χρεώθηκε λανθασμένα με τεχνική ποινή, ενώ προηγουμένως είχε κάνει με αντιαθλητικό φάουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο 29:22 του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Φενέρμπαχτσε για την 15η αγωνιστική της EuroLeague έχασε τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος αποβλήθηκε.

Ο ηγέτης της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο 3' είχε κάνει αντιαθλητικό φάουλ, ενώ στο 29:22 χρεώθηκε λανθασμένα με τεχνική ποινή, καθώς ο Καρμέλο Πατέρνικο θεώρησε πως διαμαρτυρήθηκε έντονα. Ο Γιουλ έπειτα από επιθετικό φάουλ που έκανε, έστειλε με δύναμη την μπάλα στον Ράντολφ και αποτέλεσμα της απόφασης του Ιταλού διαιτητή ήταν ο Ισπανός γκαρντ να αποχωρήσει και οι Μαδριλένοι να πορευτούν στη συνέχεια της αναμέτρησης χωρίς τον ηγέτη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ