EUROLEAGUE

Γιουλ: "Να γυρίσουμε στο παρκέ, ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεχάσει για λίγο τον κορονοϊό"

Γιουλ: "Να γυρίσουμε στο παρκέ, ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεχάσει για λίγο τον κορονοϊό"
EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιουλ δήλωσε ότι θεωρεί πως είναι απαραίτητο να επανέλθουν στην δράση οι ομάδες προκειμένου ο κόσμος να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του.

Ο Σέρχιο Γιουλ θέλει να επιστρέψει στους αγώνες με την Ρεάλ. Δεν θέλει όμως να το κάνει μόνο επειδή είναι η δουλειά του, αλλά και για να βοηθήσει τον κόσμο να ξεχαστεί.

Με τον η κορονοϊό να έχει παγώσει τα πάντα εδώ και σχεδόν 2.5 μήνες, ο Ισπανός γκαρντ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από τον αθλητισμό, έστω και για να αφήσει προσωρινά πίσω τα προβλήματά του.

Παραχωρώντας συνέντευξη σε ισπανικό μέσο, ο Γιουλ δήλωσε: " Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε σταδιακά στους αγώνες. Θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να επανεκκινήσει η σεζόν προκειμένου ο κόσμος που είναι σπίτι του να περάσει έστω δύο ώρες όπου θα ξεχάσει τον κορονοϊό και απλώς θα παρακολουθήσει μπάσκετ".

Ο Γιουλ στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι η επιστροφή στις προπονήσεις είναι περίεργη λόγω των περιορισμών και ας έχει κάνει την σχετική πλάκα στα social media: " Το πιο περίεργο πράγμα με τις ατομικές προπονήσεις είναι τα μέτρα ασφαλείας. Κάθε παίκτης έχει από μισό γήπεδο μπάσκετ, η μπάλα του είναι σημαδεμένη και δε μπορεί κανείς να του πασάρει, παρά προπονείται μόνος του. Προσπαθούμε να ακολουθούμε το πρωτόκολλο προκειμένου να μην υπάρχει εξάπλωση του ιού".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ