EUROLEAGUE

Καμπάσο για κορονοϊό: "Η γυναίκα μου δεν θέλει να ταξιδέψω στο Μιλάνο"

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αυθημερόν θα ταξιδέψει στο Μιλάνο η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καμπάσο, Τόμπκινς, Φερνάντεθ να δηλώνουν προβληματισμένοι από τους κινδύνους που υπάρχουν στην Ιταλία εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο δεν είναι άλλο ένα ματς της φετινής σεζόν, αλλά ένας αγώνας ειδικών συνθηκών για τη Ρεάλ Μαδρίτης που αναγκάζεται να ταξιδέψει σε μια πόλη αρκετά ταλαιπωρημένη από την εξάπλωση του κορονοϊού. Η EuroLeague αποφάσισε να διεξαχθεί η αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών , αυτό όμως δεν καθησυχάζει τους Ισπανούς, με τον Φακούντο Καμπάσο να παραδέχεται πως η σύζυγός του είναι αντίθετη σε αυτό το ταξίδι.

" Η γυναίκα μου δεν θέλει να κάνω το ταξίδι, όμως η EuroLeague έχει βάλει κάποιους κανονισμούς και πρέπει να τους ακολουθήσουμε" είπε ο Αργεντινός γκαρντ, ενώ ο Τρέι Τόμπκινς πήγε ένα βήμα παρακάτω: " Γιατί δεν δίνουμε αυτόν τον αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο; Αυτός ο ιός είναι επικίνδυνος, ας τον αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα". Ο Ρούντι Φερνάντεθ, από την πλευρά του, είπε πως: " Το πρώτο και σημαντικότερο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η υγεία των παικτών και των οικογενειών τους".

Για να μειώσουν το ρίσκο, οι παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν η αποστολή της ομάδας να ταξιδέψει αυθημερόν στο Μιλάνο. Θα φτάσει νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και θα αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Ελλάδας. Ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σέρχιο Γιουλ, Φαμπιάν Κοζέρ, Γκάμπριελ Ντεκ, Άντονι Ράντολφ και Τζόρνταν Μίκι.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ