EUROLEAGUE

Καμπάσο: "Ουδέποτε μου έγινε πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ"

Καμπάσο: "Ουδέποτε μου έγινε πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ"
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε για το ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ και ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται να δοκιμάσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Φακούντο Καμπάσο μίλησε στη " Diario Ole" της Αργεντινής για να παραδεχθεί πως "το ΝΒΑ δεν είναι πια ψύχωση για μένα". Ο πόιντ γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε -μετά από πολύ καιρό- συνέντευξη και μίλησε για όσα έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό παρόν και μέλλον του, με τις ερωτήσεις να εστιάζουν περισσότερο στους λόγους που δεν άφησε το WiZink Center για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.

Ο βραχύσωμος περιφερειακός εξήγησε αρχικά πως "παλαιότερα, είχα εμμονή με το ΝΒΑ. Νόμιζα ότι ήταν άλλο πράγμα, τώρα όμως το αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ηρεμία", για να ερωτηθεί αμέσως μετά πώς άλλαξε η στάση ζωής του πάνω σε αυτό το θέμα. Απάντησε πως "μου έκαναν διαρκώς ερωτήσεις για το ΝΒΑ, μου δημιουργούσαν άγχος, νόμιζα ότι υπάρχει μόνο το ΝΒΑ και τίποτα πέρα από αυτό. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν μου έγινε ποτέ συγκεκριμένη πρόταση. Καταλαβαίνω ότι το ενδιαφέρον που υπήρχε συζητήθηκε αρκετά και δημοσιοποιήθηκε στα social media, αλλά επί της ουσίας δεν υπήρχε κάτι πραγματικό πάνω σε αυτό".

Έχει κλείσει οριστικά την πόρτα του ΝΒΑ; "Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κάτι μακροπρόθεσμο. Σήμερα, είμαι καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έφτασε η πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου μου, φάνηκε ότι η ομάδα με σέβεται, κι αυτό με γεμίζει ευθύνη και πίεση, κάτι το οποίο έψαχνα κι εγώ ο ίδιος. Οπότε δεν δίστασα λεπτό να υπογράφω νέο συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια".

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ