EUROLEAGUE

Ξέρει τι να περιμένει ο Λάσο

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το πρώτο φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνοντας πως η ήττα δεν λαμβάνεται καν υπ' όψιν από εκείνον και τους συνεργάτες του.

Μπορεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας να συνοδεύτηκε από αρνητικό αποτέλεσμα, αυτό όμως δεν επηρέασε την κρίση του Πάμπλο Λάσο γι αυτά που είδε από τους παίκτες του. Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης επεσήμανε πως η ήττα από τη Βιλερμπάν δεν αναιρεί την προσπάθεια που έκαναν οι "μερένχες" στο παρκέ.

" Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις πριν από οκτώ ημέρες, κι αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα που συμμετέχει στο EuroCup", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος εξήγησε εν συνεχεία πως " η αίσθηση που έχω είναι καλή, γιατί βλέπω ότι γίνεται καλή δουλειά αυτές τις ημέρες. Δεν είχαμε ανάσες ή ταχύτητα σε κάποια κομμάτια του αγώνα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Μιλάμε για την preseason, οπότε μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες μου. Σίγουρα, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε".

Από εκεί και πέρα, έδειξε να αντιλαμβάνεται πλήρως την ιδιαιτερότητα της κατάστασης αφού " έχω υπάρξει κι εγώ παίκτης, οπότε ξέρω πώς έχει το πράγμα. Θα πρέπει να παίξουμε κι άλλα παιχνίδια, για να βγάλουμε συμπεράσματα".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ