EUROLEAGUE

Λαπροβίτολα: "Η παραμονή στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτό που ήθελα"

Argentina's Nicolas Laprovittola, at right celebrates with Argentina's Facundo Campazzo after defeating Serbia during a quarterfinal match for the FIBA Basketball World Cup in Dongguan in southern China's Guangdong province on Tuesday, Sept. 10, 2019. Argentina beats Serbia 97-87. (AP Photo/Ng Han Guan)
Argentina's Nicolas Laprovittola, at right celebrates with Argentina's Facundo Campazzo after defeating Serbia during a quarterfinal match for the FIBA Basketball World Cup in Dongguan in southern China's Guangdong province on Tuesday, Sept. 10, 2019. Argentina beats Serbia 97-87. (AP Photo/Ng Han Guan) AP PHOTO/NG HAN GUAN

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι το οποίο ήθελε ο ίδιος.

Για περίπου τρεις εβδομάδες, το όνομα του Νικολάς Λαπροβίτολα απασχόλησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Οι πράσινοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως δεν υπολογιζόταν από τον Πάμπλο Λάσο, η επικείμενη φυγή του Φακούντο Καμπάσο όμως άλλαξε άρδην τα δεδομένα. Παρότι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μια ανάσα από το "διαζύγιο" με την ισπανική ομάδα, υπήρξε πλήρης ανατροπή δεδομένων, με τον παίκτη να έχει νέα επικοινωνία με τον προπονητή του και να επικυρώνει την παραμονή στο WiZink Center για ακόμη ένα χρόνο -όπως ακριβώς προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι θα συνεχίσει στη "Βασίλισσα" ενώ εξήγησε πως ήταν και δική του επιθυμία να παίξει για ακόμη ένα χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. " Είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον κορυφαίο σύλλογο του πλανήτη. Η δεύτερη σεζόν στην ίδια ομάδα, την ίδια πόλη και με την παρουσία στην EuroLeague είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Η παραμονή μου είναι αυτό που ήθελα. Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα αναφορικά με τον Φακούντο (Καμπάσο), έφτασε κι ο Κάρλος Αλοθέν, οπότε ήταν λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Άρχισα να εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα, αλλά στην πορεία η Ρεάλ Μαδρίτης κατέστησε σαφές ότι με ήθελε και δεν θα με άφηνε να φύγω. Οπότε είμαι εδώ, έτοιμος και ανυπόμονος για την επόμενη σεζόν" τόνισε χαρακτηριστικά.

Για να εξηγήσει πως " μου επέτρεψαν να κοιτάξω τις εναλλακτικές, αλλά στο τέλος αποφάσισαν ότι θα πρέπει να μείνω. Δεν είχα τη δύναμη της επιλογής, γιατί δεσμευόμουν με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο".

Για το ενδεχόμενο μετακόμισης στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, απάντησε πως " είναι ωραίο να σε θέλει μία ομάδα, ή να σε έχει ως πρώτη επιλογή, αλλά δεν ήταν κάτι που εξαρτιόταν από μένα" για να προσθέσει αναφορικά με την επικοινωνία που είχε με τον Πάμπλο Λάσο: " Μιλήσαμε, μου έκανε ξεκάθαρο τι ήθελε από μένα, πώς έχει η κατάσταση και πώς θα προχωρήσουμε. Νομίζω ότι άκουσα αυτά που ήθελα από τη συζήτηση που είχαμε".

AP Photo/Ng Han Guan

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ