EUROLEAGUE

Λάσο: "Κάναμε λάθη στην αντιμετώπιση του Καλάθη"

Λάσο: "Κάναμε λάθη στην αντιμετώπιση του Καλάθη"

Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε τι πρέπει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης για να επικρατήσει για δεύτερη διαδοχική φορά του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε στην αντιμετώπιση του Νικ Καλάθη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με το "δεξί" ( 75-72) στη σειρά των playoffs της EuroLeague, αλλά ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως η ομάδα του την Παρασκευή (19/4, 22:15) πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της για να επικρατήει εκ νέου του Παναθηναϊκού, ενώ για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη.

"Το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της σειράς. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά όλοι είναι καλά. Οι φίλαθλοι ήταν ένα κομμάτι της επιτυχίας μας, καθώς μας ώθησαν, αλλά αύριο θα τους χρειαστούμε περισσότερο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι", είπε αρχικά ο προπονητής της "Βασίλισσας" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας. Ήταν ένα σκληρό και ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παλεύει και προηγήθηκε με έξι πόντους (σ.σ. 66-72 στο 36'), αλλά η ομάδα μας αντέδρασε καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού. Κάναμε καλά κάποια πράγματα, αλλά υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε, όπως τα ριμπάουντ, την προσωπική άμυνα του, τον ρυθμό το ποσοστό μας στα σουτ τριών πόντων. Αυτοί είναι οι τρεις τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε τη νίκη".

Επίσης, ο Πάμπλο Λάσο ρωτήθηκε για τον Νικ Καλάθη: "Πρέπει να σκεφτούμε την άμυνα στον Καλάθη. Δεν μπορεί να τον σταματήσει ένας παίκτης. Πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά. Ο Καλάθης έχει μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι, καθώς σκοράρει, δίνει ασίστ και παίρνει και ριμπάουντ. Κάναμε λάθη στην αντιμετώπισή του".

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς από την πλευρά των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως ο " Παναθηναϊκός είναι μία πολύ σκληρή ομάδα και σε κάθε φάση δίνει το 100%. Παίζουν άμυνα στο όριο και τα πηγαίνει πολύ καλά. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να σκεφτούμε τι ακολουθεί. Θα κάνουμε πάλι ό,τι καλύτερο μπορούμε, γιατί θα είναι πολύ πιο εύκολο για μας να παίξουμε στην Αθήνα, αν έχουμε κάνει το 2-0. Δεν παίξαμε άσχημα, αλλά σίγουρα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ