EUROLEAGUE

Μάνατζερ Καμπάσο: "Εδώ και 2 χρόνια με ρωτάνε από το ΝΒΑ, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Φακούτο Καμπάτσο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι υπάρχει εδώ και χρόνια ενδιαφέρον για τον πελάτη του, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχει πρόταση.

Ο Φακούντο Καμπάσο βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του ΝΒΑ φέτος, αν και το buy out ύψους 7 εκατ. δολαρίων μοιάζει απαγορευτικό. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του πάντως, το ενδιαφέρον του ΝΒΑ δεν είναι καινούριο.

Με συνέντευξή του στο basquetplus.com, o Κλαούντιο Βιλανουέβα ξεκαθάρισε ότι δέχεται κρούσεις εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο φέτος δεν έχει κάτι ξεκάθαρο στα χέρια του.

" Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα tweet στην Κροατία όταν ρώτησαν σε μία συνέντευξη τον Καμπάσο για το ΝΒΑ" δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του γκαρντ της Ρεάλ, για να συμπληρώσει: " Θα σας πω κάτι, για να είμαι ξεκάθαρος. Τα τελευταία δύο χρόνια, κατά την διάρκεια της σεζόν, οι σκάουτ του ΝΒΑ μου έχουν μιλήσει 1.000 φορές και με έχουν ρωτήσει.

Είπα πριν τρία χρόνια ότιο Καμπάτσο είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Αν το ΝΒΑ δεν είχε ένα μάτι πάνω σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη θα ήταν τρελοί. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όμως αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε μιλήσει και το ΝΒΑ δεν ξέρει πώς θα καταλήξει η σεζόν. Όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το σάλαρι καπ.

Αν με ρωτάτε πάντως αν με έχουν προσεγγίσει για τον Καμπάσο, η απάντηση είναι, ναι, χίλιες φορές. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ