ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεσημέρι Πέμπτης με... Ρεάλ Μαδρίτης για τον Λούκα Ντόντσιτς!

Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) stands on the court during an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Saturday, Oct. 20, 2018, in Dallas. (AP Photo/Richard W. Rodriguez)
AP Photo/Richard W. Rodriguez AP PHOTO/RICHARD W. RODRIGUEZ

Σιγά μην έχανε αυτό το ντέρμπι! Ο Λούκα Ντόντσιτς πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης βλέποντας τον εκτός έδρας αγώνα της πρώην ομάδας του, της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (PHOTO).

Μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του, την ομάδα που τον έβαλε στον χάρτη του παγκόσμιου μπάσκετ, είχε το μεσημέρι (ώρα Ηνωμένων Πολιτειών) ο Λούκα Ντόντσιτς, που παρακολούθησε την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague 2018/19.

"Hala Madrid" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Twitter του ο νεαρός Σλοβένος, στην οποία φαίνεται η οθόνη στην οποία παρακολούθησε την αναμέτρηση. Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ευρώπη με τη φανέλα των Μαδριλένων, ο 19χρονος περιφερειακός έχει 20.2 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά 34.7 λεπτάσε 11 αγώνες με τους Ντάλας Μάβερικς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ