ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο 15χρονος άσος της Ρεάλ Τρίσταν Βούκσεβιτς "τρομάζει" τους αντιπάλους του

Ο 15χρονος άσος της Ρεάλ Τρίσταν Βούκσεβιτς "τρομάζει" τους αντιπάλους του

Ο 15χρονος Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για χάρη της Ρεάλ, έκανε το ντεμπούτο του σε τουρνουά με τους Μαδριλένους και ήταν επιβλητικός!

Τον περασμένο Ιούλιο ο Τρίσταν Βούκσεβιτς (15 χρονών, 2.07 μέτρα) πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να πάει στην Ρεάλ , σε μία κίνηση-ματ των Μαδριλένων, που - πιστοί στο "παιδομάζωμα" που κάνουν εδώ και χρόνια για να βρουν τον "επόμενο Ντόντσιτς" - πρόσθεσαν στο δυναμικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Και αν κρίνει κάποιος από το ντεμπούτο του γιου του Ντούσαν Βούκτσεβιτς, όλοι κατάλαβαν γιατί έκαναν τόσο κόπο για να τον αποκτήσουν.

Στο πρώτο του παιχνίδι λοιπόν με την ομάδα U16 της Ρεάλ στο πλαίσιο ενός τουρνουά, ο Βούκσεβιτς ήταν επιβλητικός κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Γκραν Κανάρια, έχοντας 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε μόλις 15 λεπτά συμμετοχής! Το... μενού μάλιστα περιελάμβανε μεταξύ άλλων δύο καρφώματα και μία "μαγική" πάσα!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ