EUROLEAGUE

Ο ατζέντης του Φακούντο Καμπάσο εξήγησε τι ισχύει με Ρεάλ Μαδρίτης και ΝΒΑ

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΡΩΣΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΡΩΣΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Ο ατζέντης του Φακούντο Καμπάσο μίλησε στο TyC Sports της Αργεντινής για το μέλλον του πελάτη του, τις πιθανότητες μετακόμισης στο ΝΒΑ, αλλά και την πληθώρα δημοσιευμάτων που τον θέλουν να παίζει... τσάμπα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η περίπτωση του Φακούντο Καμπάσο εξακολουθεί να απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ξέρει πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα χάσει τον βασικό της πόιντ γκαρντ μετά την εκκίνηση της σεζόν. Δεδομένου ότι η free agency του ΝΒΑ θα ξεκινήσει στα μισά του Οκτωβρίου, ο Πάμπλο Λάσο γνωρίζει ότι θα δει ένα βασικό κομμάτι του rotation των τελευταίων ετών να αποχωρεί μετά από μερικές αγωνιστικές σε EuroLeague και Liga Endesa.

Εν μέσω αυτής της ασάφειας που υπάρχει και των πληροφοριών που προκύπτουν με το σταγονόμετρο για τον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ, ο ατζέντης του μίλησε στο TyC Sports για να εξηγήσει τι συμβαίνει. Ο Κλαούντιο Βιλανουέβα αναφέρθηκε στις πιθανότητες μετακόμισης του πελάτη του στο ΝΒΑ, διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να παίζει τσάμπα μέχρι να φύγει για να διευκολύνει την κατάσταση και κατονόμασε τη Μινεσότα και το Ντένβερ ως τις ομάδες που έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εκείνον.

"Ενημερώσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης πως αν προκύψουν πιθανότητες για το ΝΒΑ, θα τις εξετάζουμε μόλις ανοίξει η free agency. Θα περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο για να δούμε, ενώ θα συνεχίσει να προπονείται και να παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αδύνατο σήμερα να πούμε ότι υπάρχει κάτι έτοιμο για εκείνον στο ΝΒΑ, γιατί η free agency θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο" δήλωσε αρχικά και συνέχισε: "Υπάρχει πολύ καλή σχέση με την ομάδα και είμαστε ευγνώμονες στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Έχουμε καλό διάλογο και ο Φακούντο συμπεριφέρεται ως επαγγελματίας. Αυτά που γράφτηκαν ότι θα παίξει τσάμπα τους επόμενους μήνες δεν είναι πραγματικότητα. Θα συμφωνήσουμε για τη μισθοδοσία του. Αν βρούμε ευκαιρία για να παίξει στο ΝΒΑ, θα την αρπάξουμε, αλλά ο χρόνος κυλάει και συνεχίζει να προπονείται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, να παίζει και να... περιμένει".

Όσο για το τι θα κάνει το επόμενο διάστημα, ενόσω βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα; "Είναι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη, αλλά έχει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πιθανότητα που θα προκύψει κάτι. Σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπήρχαν συζητήσεις με ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον, όπως η Μινεσότα και το Ντένβερ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ