EUROLEAGUE

"Ο Λάσο θα είναι στη Μαδρίτη όσο θέλει"

"Ο Λάσο θα είναι στη Μαδρίτη όσο θέλει"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Με τις σειρήνες του ΝΒΑ να ηχούν στα αυτιά του Πάμπλο Λάσο, ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ, τόνισε πως ο πολύπειρος coach θα μείνει στη Μαδρίτη όσο θέλει, καθώς δεν πρόκειται να βρεθεί προπονητής σαν αυτόν!

Ο Πάμπλο Λάσο κατέκτησε πριν από μερικές ακόμα έναν τίτλο. Οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος κι έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών, κατά την οποία -μεταξύ άλλων- έχει κατακτήσει δύο φορές τη EuroLeague.

Ο Λάσο έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο στα αυτιά του ηχούν σειρήνες από το ΝΒΑ. Ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ, Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, τοποθετήθηκε στην AS επί του θέματος κι ανέφερε: " Ο Λάσο, και έχω κουραστεί να το λέω, θα είναι στη Μαδρίτη όσο θέλει. Δεν πρόκειται να βρούμε άλλον προπονητή σαν αυτόν, που μας έχει δώσει τόσα πολλά. Είναι η ιστορία του club, είναι θρύλος. Προβλέπω να βρίσκεται εδώ για πολύ καιρό ακόμα".

Ίδια πρόβλεψη έκανε και για τον Φακούντο Καμπάτσο, για τον οποίο επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ. " Ο Φακού είναι Μαδριλένος και θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ακόμα. Πιστεύω πως το να το λέω εγώ αυτό είναι αρκετό".

Από το 2011 που ανέλαβε την ομάδα, μέχρι σήμερα, ο Πάμπλο Λάσο έχει κατακτήσει 17 τρόπαια με τη Ρεάλ!

(AP Photo/Antonio Calanni)

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ