EUROLEAGUE

Ο Νοτσιόνι στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ; Γράψτε φάρσα!

Ο Νοτσιόνι στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ; Γράψτε φάρσα!
EUROKINISSI

Ένα ισπανικό σάιτ εκμεταλλεύτηκε την ισπανική "πρωταπριλιά" και έγραψε ότι ο Αντρές Νοτσιόνι θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ, με πολύ κόσμο να την πατάει!

Το ισπανικό σάιτ "Planetacb" αποφάσισε να κάνει πλάκα και αρκετός κόσμος έπεσε θύμα! Το γνωστό σάιτ δημοσίευσε μία είδηση που ανέφερε ότι ο Αντρές Νοτσιόνι θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ, έχοντας ως αποστολή να βοηθήσει τους παίκτες ώστε να βελτιωθούν σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός σε άμυνα και επίθεση. Υπήρχε όμως μία λεπτομέρεια: Ήταν ψέματα.

Στον περισσότερο κόσμο λένε ψέματα την πρωταπριλιά. Στην Ισπανία λένε στις 28 Δεκεμβρίου, προς τιμήν των παιδιών που σκότωσε ο Ηρώδης, σε μία ημέρα που στα ισπανικά είναι γνωστή ως "dia de los santos inocentes". Το "Planetacb" λοιπόν εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη είδηση.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σάιτ δεν έμειναν εκεί, παρά έδωσαν και βάθος στην ιστορία για να την κάνουν πιο αληθοφανή. Συγκεκριμένα, φιλοξένησαν ψεύτικες δηλώσεις των Αντρές Νοτσιόνι, Πάμπλο Λάσο και Φελίπε Ρέγιες για το θέμα.

Ο Νοτσιόνι λοιπον παρουσιάζεται να πως " ελπίζω ότι τα παιδιά θα μας ακούνε και θα μπορέσουν να παίξουν με την ένταση που έβγαζα και εγώ σε κάθε φάση, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου ζήτησε ο Πάμπλο", με τον Λάσο στην συνέχεια να εμφανίζεται και να λέει πως " ο Τσάπου (σ.σ το παρατσούκλι του Νοτσιόνι) είναι μέλος της οικογένειάς μας και έρχεται για να καλύψει έναν τομέα που είχαμε εγκαταλείψει. Αυτό θα κάνει τις προπονήσεις μας μεγαλύτερες σε διάρκεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα το απολαύσουν"!

Στο τέλος του κειμένου εμφανίζεται δε ο Ρέγιες, ο οποίος λέει πως " ανυπομονώ να έχω την πρώτη προπόνησή μου με τον Τσάπου σε αυτό τον τομέα. Θέλω να του επιστρέψω την χάρη για κάποια πράγματα που μου έκανε και δε μπορούσα να του τα κάνω επειδή αποσύρθηκε νωρίς".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ