EUROLEAGUE

Ο Βούκσεβιτς και οι υπόλοιποι "διάδοχοι του Ντόντσιτς"

Ο Βούκσεβιτς και οι υπόλοιποι "διάδοχοι του Ντόντσιτς"

Η "AS" παρουσίασε τους παίκτες πάνω στους οποίους η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδοξεί να χτίσει το μέλλον της, στο κυνήγι των διαδόχων του Λούκα Ντόντσιτς.

Η εποχή του Λούκα Ντόντσιτς ολοκληρώθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιστρέφει στην... κανονικότητα, με τον Σέρχιο Γιουλ να αποτελεί ξανά το "πρόσωπο" της ισπανικής ομάδας. Η επιτυχία που παρουσίασε το πρότζεκτ με τον 18χρονο γκαρντ και η ταχύτατη εξέλιξή του έχουν γλυκάνει, όπως είναι λογικό, τους ανθρώπους της "Βασίλισσας".

Γι αυτό, κι οι επενδύσεις σε νέα ταλέντα έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με στόχο να δημιουργηθεί ένα δίκτυο παικτών, πάνω στους οποίους θα "χτιστεί" το μέλλον. Ο Σάντι Γιούστα και ο Ντίνο Ράντοντσιτς είναι οι δύο πιο γνωστοί από τους παίκτες που προωθούνται στην πρώτη ομάδα, με τον Μέλβιν Πάντζαρ να αποτελεί εσχάτως το νέο μέλος των "μεγάλων" .

Οι τρεις τους δεν είναι βέβαια οι μοναδικοί. Για την ακρίβεια, είναι ένα μικρό δείγμα όσων φιλοδοξεί να δημιουργήσει στο "WiZink Center" ο Πάμπλο Λάσο. Η " AS " παρουσίασε τη "νουβέλ βαγκ" της Ρεάλ Μαδρίτης, τους πιτσιρικάδες στους οποίους έχει επενδύσει ο ισπανικός σύλλογος με φόντο το μέλλον. Όχι το (πολύ) άμεσο, αλλά με δεδομένη τη συνέπεια που έχει παρουσιάσει την τελευταία πενταετία, είναι σαφές πως όλοι τους είναι "ένας κι ένας".

Μεταξύ αυτών κι ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, που το φετινό καλοκαίρι μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στη Ρεάλ Μαδρίτης . Από κοντά ο Ουσμάν Γκαρούμπα που κυριάρχησε στο EuroBasket U16 του Νόβι Σαντ, ο Μπόρις Τίσμα (μέλος της καλύτερης πεντάδας του EuroBasket U16), o Ματέο Σπανιόλο, που αποκτήθηκε πριν από μερικούς μήνες, και ο Μάρκο Νάκιτς.

Η ενδεκάδα του μέλλοντος της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως την υπέδειξε η "AS":

Σάντι Γιούστα (21, 2μ00)

Ντίνο Ράντοντσιτς (19, 2μ02)

Μέλβιν Πάντζαρ (18, 1μ90)

Μάριο Νάκιτς (17, 1μ99)

Μπόρις Τίσμα (16, 2μ00)

Ουσμάν Γκαρούμπα (16, 2μ01)

Γκόλντεν Ντίκε (17, 2μ01)

Τρίσταν Βούκσεβιτς (15, 2μ07)

Ματέο Σπανιόλο (15, 1μ91)

Στέφαν Βούκσεβιτς (15, 2μ04)

Κοσταντίν Κοσταντίνοφ (15, 1μ99)

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ