EUROLEAGUE

Πάμπλο Λάσο: "Για εμένα, ο Καμπάσο είναι καλύτερος από τον Καλάθη"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος για ακόμα μία μάχη στο ΟΑΚΑ, ο Πάμπλο Λάσο υποστήριξε ότι ο Φακούντο Καμπάσο είναι καλύτερος από τον αυριανό του αντίπαλο, Νικ Καλάθη.

Μία μέρα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26/12), στο οποίο δεν θα έχει τους τραυματίες Σέρχιο Γιουλ - Φελίπε Ρέγες στη διάθεσή του, ο Πάμπλο Λάσο είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα διευρύνει το σερί των νικών της στις 11 και θα συνεχίσει να παίζει καλό μπάσκετ με συνέπεια. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση, λέγοντας πως στα δικά του μάτια ο Φακούντο Καμπάσο είναι καλύτερος απ' τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

" Είναι ένα περίπλοκο ματς. Κάθε αγώνας σε αυτή τη EuroLeague είναι δύσκολος, υπάρχει ισότητα και ο Παναθηναϊκός είναι μία γεμάτη ομάδα που περιστρέφεται γύρω από τον Καλάθη. Σκοράρει με ευκολία και έχει πολύ αθλητικούς παίκτες. Η ομάδα είναι καλή, έχει κίνητρο και θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς. Σε αυτό το γήπεδο είχαμε καλές και άσχημες στιγμές, τώρα όμως σκέφτομαι μόνο την αναμέτρηση που έρχεται. Για κάθε προπονητή οι παίκτες του είναι οι καλύτεροι. Ο Καλάθης είναι σπουδαίος στα δικά μου μάτια, όμως ο Καμπάσο είναι καλύτερος".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ