EUROLEAGUE

Προς την έξοδο ο Ράντολφ στην Ρεάλ

Προς την έξοδο ο Ράντολφ στην Ρεάλ
EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιέυματα του μαδριλένικου τύπου ο Άντονι Ράντολφ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Η πεσμένη του απόδοση - απόρροια πάντως και των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν - και τα σημάδια απειθαρχίας που έδειξε ο Άντονι Ράντολφ φέτος φαίνεται ότι τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου στην Ρεάλ.

Αυτό αναφέρουν σημερινά (25/6) δημοσιεύματα του μαδριλένικου τύπου, που υποστηρίζουν ότι παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός με το σλοβενικό διαβατήριο έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Ρεάλ. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα αυτός ήταν και ο λόγος που η Ρεάλ έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τρέι Τόμκινς αλλά και να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Αργεντινό Γκάμπριελ Ντεκ, παικτών δηλαδή που αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Ράντολφ.

Την φετινή σεζόν ο άλλοτε ΝΒΑερ είχε 8.7 πόντους και 4.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18.6 λεπτά συμμετοχής στην ACB και 8.2 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 17.4 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ