EUROLEAGUE

Ρεάλ: Επέκταση συμβολαίου σε Ρούντι Φερνάντεθ, για πάντα στη Μαδρίτη

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ρούντι Φερνάντεθ μέχρι το 2022, δίνοντας την ευκαιρία στον Ισπανό γκαρντ/φόργουορντ να κλείσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ (35 χρονών, 1.96 μέτρα) φαίνεται ότι - εκτός απροόπτου - θα κλείσει την σπουδαία καριέρα του στην Ρεάλ. Με μία λιτή ανακοίνωση, οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Φερνάντεθ μέχρι το 2022, μένοντας πιστοί στην συνήθειά τους να ανανεώνουν και να επεκτείνουν πρόωρα τα συμβόλαια των παικτών που τους ενδιαφέρουν.

Ο Φερνάντεθ αγωνίζεται στην Ρεάλ από την σεζόν 2011/12 όταν και επέστρεψε στην Ισπανία από το ΝΒΑ. Στα πρώτα χρόνια του στην ομάδα ήταν εκ των σταρ της, μέχρι τα τα τελευταία χρόνια να δει τον ρόλο του να μειώνεται, χωρίς όμως αυτό να μειώσει το πόσο σημαντικός είναι για τους Μαδριλένους.

Την φετινή σεζόν ο Ρούντι έχει 5.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 8.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ