EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξαιρετικός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Τρίσταν Βούκσεβιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξαιρετικός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Τρίσταν Βούκσεβιτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε δύσκολα τη Ρεάλ Μπέτις (68-66) σε φιλικό αγώνα, με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς να είναι εξαιρετικός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Δεν αγωνίστηκε ο Φακούντο Καμπάσο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις (68-66), με τον Πάμπλο Λάσο να δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεφύγουν για λίγο από τις σκληρές καθημερινές προπονήσεις. Η "Βασίλισσα" εξακολουθεί να έχει δύο μεγάλα ερωτηματικά (πόιντ γκαρντ και σέντερ), παρόλ' αυτά το γεγονός πως δεν έχει αλλάξει σημαντικά -για ακόμη ένα καλοκαίρι- σε επίπεδο προσώπων, της δίνει μια σχετική ασφάλεια.

Αυτή τη φορά, απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις, ο Πάμπλο Λάσο άφησε εκτός αποστολής τον Φακούντο Καμπάσο και έδωσε τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στον Νικολάς Λαπροβίτολα, με τον Κάρλος Αλοθέν να τον συμπληρώνει.

Εκ των παικτών που ξεχώρισαν στη φιλική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κι ο Τρίσταν Βούκσεβιτς. Ο 17χρονος φόργουορντ συμμετέχει -για πρώτη φορά- στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, πραγματοποιώντας το μεσημέρι της 2ας Σεπτεμβρίου το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, σημείωσε 8 πόντους και... έστειλε μήνυμα στον Πάμπλο Λάσο πως μπορεί να κερδίσει χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, κατά βάση στη Liga Endesa.

" Δεύτερη νίκη στην προετοιμασία, αύριο τα καλύτερα. Καλό παιχνίδι, Τρίσταν" έγραψε μάλιστα ο Σέρχιο Γιουλ στο Instagram του, δείχνοντας έμπρακτη εμπιστοσύνη στον νεαρό φόργουορντ, που μόνο ψαρωμένος δεν εμφανίστηκε.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 39-38, 58-46, 68-66.

Οι πόντοι της Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Λαπροβίτολα 4, Αμπάλντε 12, Ντεκ 7, Ράντολφ 4, Ταβάρες 6, Αλοθέν, Γιουλ 4, Τέιλορ 13, Τίσμα, Κάρολ 7, Γκαρούμπα 3, Βούκσεβιτς 8.

Ξαναδείτε ολόκληρο το φιλικό:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ