EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστροφή Γιουλ δύο μήνες μετά

Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστροφή Γιουλ δύο μήνες μετά
EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιουλ επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία δύο σχεδόν μηνών και υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μέσα και ο Γκάμπριελ Ντεκ.

Τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι αυτό της 22ης Νοεμβριου ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την ίδια ομάδα θα αντιμετωπίσει ο Σέρχιο Γιουλ στην επιστροφή του μετά από τη -σχεδόν- δίμηνη απουσία του.

Ο έμπειρος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπιζε έναν μυϊκό τραυματισμό όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων επί ισπανικού εδάφους πριν την αναχώρησή τους για τη Μόσχα, όπου την Τρίτη (14/11) θα αντιμετωπίσουν το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη.

Έτσι, ο Γιουλ επιστρέφει στη διάθεσή του Πάμπλο Λάσο νωρίτερα από τις εκτιμήσεις των Ισπανών, με τον προπονητή της Ρεάλ μάλιστα να ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ΤΣΣΚΑ: "Είναι έτοιμος να παίξει. Δεν θα παίξει 40 λεπτά, αλλά θα παίξει", είπε ο προπονητής της "Βασίλισσας", στα ευχάριστα νέα της οποίας προστέθηκε και η επιστροφή του Γκάμπριελ Ντεκ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ