EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Έβαλε 8 τρίποντα στο δεκάλεπτο, έφαγε 23 πόντους από τον Κοστέλο

Ρεάλ Μαδρίτης: Έβαλε 8 τρίποντα στο δεκάλεπτο, έφαγε 23 πόντους από τον Κοστέλο

Εντυπωσιακή στην επιστροφή της στη δράση η Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε οκτώ τρίποντα στην πρώτη περίοδο και συνολικά 37 πόντους, δέχθηκε όμως 23 από τον Ματ Κοστέλο μέχρι το ημίχρονο (VIDEO).

Με τρομερή διάθεση και καταπληκτική αποτελεσματικότητα γύρισε στα παρκέ η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πάμπλο Λάσο είδε τους παίκτες του να πετυχαίνουν 37 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Γκραν Κανάρια, να χτίζουν έτσι προβάδισμα 21 πόντων και να έχουν 8/11 τρίποντα χάρη κυρίως στον φουριόζο Σέρχιο Γιουλ και τον Νικολάς Λαπροβίτολα που πήρε τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ από τον Φακούντο Καμπάσο.

Βέβαια ο Λάσο ήταν προβληματισμένος στο ημίχρονο (58-48 υπέρ της Ρεάλ ), καθώς η Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη πήρε με εντυπωσιακό τρόπο το δεύτερο δεκάλεπτο (32-21) χάρη κυρίως στον πραγματικά σαρωτικό Ματ Κοστέλο που σε 16 λεπτά συμμετοχής είχε 23 πόντους από 6/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές, επτά ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα μπλοκ, τέσσερα κερδισμένα φάουλ και 25 από τις 46 μονάδες της ομάδας του στην αξιολόγηση.

Δείτε το κρεσέντο της Ρεάλ Μαδρίτης από την περιφέρεια:

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ