Μετά τον Γουόλτερ Ταβάρες, η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε για πέντε χρόνια έναν ακόμη πολύ σημαντικό παίκτη: τον Φακούντο Καμπάτσο. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον βραχύσωμο γκαρντ, που θα τον κρατήσει στο WiZink Center μέχρι το 2024.

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται για πέντε ακόμη χρόνια ο Φακούντο Καμπάτσο! Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (16/8) ότι επήλθε συμφωνία με τον βραχύσωμο γκαρντ για νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει αυξημένες αποδοχές -σε σχέση με αυτό που είχε, και το οποίο ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι.

ADVERTISING

Πρόκειται ουσιαστικά για το θέμα που απασχολούσε όσο κανένα άλλο τη "Βασίλισσα" εδώ και περίπου δύο μήνες, από την στιγμή δηλαδή που κι ο Γουόλτερ Ταβάρες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η παραμονή αμφοτέρων συνεπάγεται τη δυνατότητα του Πάμπλο Λάσο να διατηρήσει αναλλοίωτες τις αγωνιστικές σταθερές της ομάδας του, δεδομένου ότι κι ο Σέρχιο Γιουλ δεν δείχνει διατεθειμένος να το... κουνήσει από το WiZink Center.

Νωρίτερα, στη διάρκεια του καλοκαιριού, για τον Φακούντο Καμπάσο έδειξαν -τουλάχιστον βάσει δημοσιευμάτων από το εξωτερικό- ομάδες από το ΝΒΑ.

ADVERTISING

AP Photo/Alvaro Barrientos