EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Η La Liga κρίνει τους μισθούς των παικτών του Πάμπλο Λάσο

Ρεάλ Μαδρίτης: Η La Liga κρίνει τους μισθούς των παικτών του Πάμπλο Λάσο
EUROKINISSI

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώθηκαν ότι τα συμβόλαιά τους θα μειωθούν κατά 10% ή 20% για φέτος, ανάλογα με το μέλλον της La Liga.

Η άμεση οικονομική σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα σε όλα τα τμήματα της Ρεάλ Μαδρίτης (το ποδοσφαιρικό αποτελεί αιμοδότη των υπόλοιπων κατά βάση) επιβεβαιώθηκε ξανά. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το μπασκετικό κομμάτι του συλλόγου κατέστη σαφές πως ό,τι γίνει από εδώ και πέρα στο ποδόσφαιρο θα επηρεάσει τα συμβόλαια όλων -μετά την οικονομική καθίζηση λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την AS, ο Φελίπε Ρέγιες και ο Σέρχιο Γιουλ (οι δύο αρχηγοί) ενημερώθηκαν -και συμφώνησαν- από τη διοίκηση των μερένγκες ότι φέτος οι παίκτες θα υποστούν μείωση είτε 10% είτε 20% στα ετήσια συμβόλαιά τους, ανάλογα με το μέλλον της La Liga. Συγκεκριμένα, εφόσον το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ισπανίας συνεχιστεί και ολοκληρωθεί τότε, η μείωση θα φτάσει στο 10% του συμβολαίου, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα διπλασιαστεί.

Ο φετινός προϋπολογισμός για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο φτάνει στα 34.200.000 ευρώ, με τη μείωση που θα γίνει να επιτρέπει στη διοίκηση να σώσει ένα ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ 4.000.000 και 6.500.00 ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται μάλιστα σύγκριση για το συνολικό ποσοστό συμβολαίου που θα λάβουν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με αυτούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόταση της διοίκησης για μείωση που φτάνει στο 70% του μισθού τους για το διάστημα που διαρκεί η διακοπή. Κάπως έτσι, βάσει αυτών των δεδομένων, η "Βασίλισσα" θα πληρώσει στη χειρότερη περίπτωση το 80% του συνολικού ποσού, ενώ για την Μπαρτσελόνα το συγκεκριμένο ποσοστό φτάνει στο 77%.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ