EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη ευκαιρία του Γκαρούμπα

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη ευκαιρία του Γκαρούμπα
EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί κόντρα στην Αναντολού Εφές (24/10, 20;15) δίχως τρεις βασικούς παίκτες στη front line, με τον Ουσμάν Γκαρούμπα να έχει μια χρυσή ευκαιρία: αυτή της πρώτης εμφάνισης στην EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι στην EuroLeague, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αναντολού Εφές (24/10, 20:15). Πέραν του -αντικειμενικά- υψηλού βαθμού δυσκολίας που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω αντιπάλου, ο Πάμπλο Λάσο είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί τα προβλήματα που υπάρχουν στη ρακέτα.

Η ισπανική ομάδα θα ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη δίχως τρεις ψηλούς, αφού ο Τρέι Τόμπκινς, ο Φελίπε Ρέγιες και ο Σαλάχ Μεζρί δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Όπως εξήγησε μάλιστα ο Πάμπλο Λάσο την παραμονή της μονομαχίας με την τουρκική ομάδα: "Θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια μας".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τρέι Τόμπκινς, που δεν έχει βρεθεί ακόμη στη δωδεκάδα της "Βασίλισσας" ως τώρα (από την στιγμή που γύρισε από τις ΗΠΑ φορτωμένος με αρκετά περιττά κιλά), ο προπονητής της ισπανικής ομάδας εξήγησε πως " είναι σε καλύτερη κατάσταση, παρακολουθούμε καθημερινά την περίπτωσή του για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα πλέον, αλλά δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την επιστροφή του" ενώ για τον Σαλάχ Μεζρί σημείωσε λακωνικά πως " ήρθε κουβαλώντας πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο".

Όλα αυτά έχουν φέρει τον Ουσμάν Γκαρούμπα σε σημείο να έχει αυξημένες πιθανότητες για να κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague το βράδυ της Πέμπτης. Δεδομένων των πολλών απουσιών κοντά στο καλάθι, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής, ειδικά από την στιγμή που στη Liga Endesa έχει δείξει μέχρι τώρα αρκετά καλά στοιχεία. Παρεμπιπτόντως, την αποστολή θα ακολουθήσει κι ο έτερος "μικρός" της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάριο Νάκιτς, που αποτελεί το επόμενο... εξαγώγιμο προϊόν των τμημάτων υποδομής της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ