EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο ξέχασε δύο φορές το τρόπαιο του Copa del Rey

Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Madrid's coach Pablo Laso looks at his players during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε πως σε δύο περιπτώσεις ξέχασε το ατομικό τρόπαιο του Copa del Rey, ήταν όμως τυχερός αφού σε αμφότερες περιπτώσεις μεσολάβησε κάποιος και αυτό του επεστράφη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Copa del Rey πιο εύκολα από ποτέ, το βράδυ της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου, με τον Πάμπλο Λάσο να πανηγυρίζει τον 19ο τίτλο της καριέρας του, από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της "Βασίλισσας". Εν μέσω πανηγυρισμών όμως, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας ξέχασε το ατομικό τρόπαιο (όλα τα μέλη της αποστολής παίρνουν μια μικρογραφία του Copa del Rey) στα αποδυτήρια, με τους φροντιστές να επεμβαίνουν και να τον σώζουν. Για πρώτη φορά, αφού μία μέρα μετά την πάτησε. Ξανά.

Όπως αποκάλυψε -γελώντας- ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη: " Ξέχασα το τρόπαιο στα αποδυτήρια και μετά το άφησα στο αεροδρόμιο, ευτυχώς όμως το ξαναβρήκα και το πήρα πίσω". Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα ταξίδια είναι δεδομένη τόσο για τον πολυνίκη προπονητή όσο και για τους παίκτες του, οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα.

Κι αυτό γιατί ακολουθεί η εκτός έδρας αποστολή απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (20/2) και τέσσερις μέρες μετά το συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο WiZink Center (24/2).

Η σημερινή μέρα (17/2) πάντως περιλαμβάνει ξεκούραση, πριν οι παίκτες επιστρέψουν στο γήπεδο για μια χαλαρή προπόνηση. Ακολούθως θα γίνει το ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ