ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα με Γιούλ ενόψει ΣΕΦ

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιούλ έχει πρόβλημα στο γόνατο που χτύπησε και την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ίσως επιστρέψει ο Τρέι Τόμπκινς (22/11).

Χωρίς τον Σέρχιο Γιούλ ενδέχεται να έρθει στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague (22/11, 20:45). Όπως τόνισε ο Πάμπλο Λάσο στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε πριν από την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια στο σάιτ της EuroLeague, ο Ισπανός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο ίδιο γόνατο (το δεξί) που είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Αύγουστο του 2017 στον φιλικό αγώνα της Ισπανίας με το Βέλγιο.

" Θα πρέπει να αφήσουμε εκτός προπονήσεων τον Γιούλ για κάποιες ημέρες. Έχει ένα χτύπημα στο ίδιο σημείο στο οποίο τραυματίστηκε πέρυσι και θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Θα θέλαμε να παίξει αλλά θα ήταν παράλογο να εκβιάσουμε καταστάσεις, παρότι δεν είναι σοβαρό", είπε ο προπονητής των Μαδριλένων, που υπογράμμισε ακόμα ότι ο Όγκνιεν Κούζμιτς είναι σταθερά νοκ άουτ και ότι ο Τρέι Τόμπκινς είναι καλύτερα και ίσως κάνει το φετινό ντεμπούτο σε έναν από τους προσεχείς δύο αγώνες.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αντιμετωπίσει αυτή την εβδομάδα κατά σειρά την Γκραν Κανάρια (20/11, 22:00) και τον Ολυμπιακό (22/11, 20:45) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ