Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώσει περί τις 200.000 ευρώ στην Μπανταλόνα προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Νικολάς Λαπροβίτολα. Η ανακοίνωση της μεταγραφής θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Το φετινό καλοκαίρι είναι περίεργο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεδομένου ότι είδε τους δύο παίκτες που ήθελε περισσότερο σε περιφέρεια (Νάντο Ντε Κολό) και ρακέτα (Μπράντον Ντέιβις) να καταλήγουν σε βασικούς ανταγωνιστές της. Παρόλ' αυτά, η ισπανική ομάδα συνεχίζει τον σχεδιασμό της, αναζητώντας κατά βάση παίκτες που θα έρχονται από τον πάγκο.

ADVERTISING

Ο πρώτος είναι ο Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος θα αποτελέσει το alter ego του Σέρχιο Γιουλ στη θέση του πόιντ γκαρντ. Η πλευρά του 29χρονου γκαρντ έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της "Βασίλισσας" για συμβόλαιο συνεργασίας, με τη μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε να αφορά στη Μπανταλόνα. Μία εκκρεμότητα που σύμφωνα με την "AS" δεν υπάρχει πλέον.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει στους "πράσινους" το ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου αυτοί να παραιτηθούν κάθε δικαιώματός τους για τα δικαιώματα του παίκτη. Η συγκεκριμένη αποζημίωση επιτρέπει πλέον στους "μερένχες" να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή του, μεγαλώνοντας κι άλλο την αργεντίνικη παροικία του WiZink Center, στο οποίο βρίσκονται ήδη ο Φακούντο Καμπάσο και ο Γκαμπριέλ Ντεκ.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες, η "Βασίλισσα" είχε εκταμιεύσει ακόμη 150.000 για να αποκτήσει τον Κάρλος Αλοθέν, τον οποίο θα αφήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο στη Σαραγόσα ως δανεικό.

ADVERTISING

AP Photo/Rebecca Blackwell