EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα δώσει μάχη για τον Ντε Κολό

Moscow's Nando De Colo jumps for a layup during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Moscow's Nando De Colo jumps for a layup during the Euroleague Final Four semifinal basketball match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Fernando Buesa Arena in Vitoria, Spain, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο Νάντο Ντε Κολό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, βρίσκεται ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ΝΒΑ.

Ο Νάντο Ντε Κολό αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι αυτομάτως έγινε ένα από τα πιο "hot" ονόματα της αγοράς. Ο ίδιος δήλωσε πριν από μερικές ώρες πως θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δούμε εκ νέου στη EuroLeague.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να... παλέψει για να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου γκαρντ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη προοπτική δεν αφήνει αδιάφορο τον Ντε Κολό, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στη Ρεάλ και το ΝΒΑ!

Βέβαια, το "κλειδί" της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της Βαλένθια, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη στην Ισπανία, άρα αν η Ρεάλ τον θέλει, πρέπει να την πληρώσει.

Τη φετινή σεζόν ο Ντε Κολό (32 ετών, 1.96 μέτρα), είχε 14.7 πόντους κατά μέσο όρο με 43.1% στα τρίποντα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ